Igor Novaković iz pritvora hitno prebačen u bolnicu

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Jan.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Novaković iz pritvora hitno prebačen u bolnicu

Igor Novaković, bivši direktor"Juggoistoka" kome je juče određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, prebačen je hitno u bolnicu zbog bola u grudima.

Igor Novaković, koji je juče uhapšen, prebačen je na Kliniku za kardiovaskularne bolesti zbog bola u grudima, kazao je Tanjugu dežurni kardiolog Miomir Ranđelović.

Novaković je hitno prebačen kolima Hitne pomoći, smešten je u Koronarnu jedinicu i zadržan radi pregleda i opservacije, dodao je Ranđelović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
"Pregledi koji će uslediti pokazaće da li će Novaković biti zadržan zbog lečenja ili ne", naglašava Ranđelović.

Igor Novaković sa još pet osoba uhapšeni su juče zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotrebe službenog položaja prilikom sprovođenja javnih nabavki.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a zatim će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.