Igor Davidović ponovo na čelu svrljiškog Komunalca

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Davidović ponovo na čelu svrljiškog "Komunalca"

Dugogodišnji direktor JKSP "Svrljig" koji je, nakon ostavke zbog izbora za odbornika, kasnije najpre imenovan za pomoćnika predsednice Opštine, a potom i za predsednika Skupštine, gde je takođe podneo ostavku zbog neslaganja sa predsednicom Opštine, ponovo je na čelu "Komunalca".

Dosadašnji direktor Jovan Đorđević, koji je na tom mestu nasledio upravo Davidovića, danas je Skupštini podneo ostavku "iz porodičnih i ličnih razloga", a Davidović se u "Komunalac" vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na predlog samih radnika i Nadzornog odbora, što su odbornici i prihvatili kao predlog na današnjoj sednici Skupštine. "Povratak" na predlog Nadzornog odbora JKSP "Svrljig"

Da je ovaj potez neočekivan, potvrđuju i poznavaoci lokalnih političkih prilika, jer je Davidović, iako član vladajuće Ujedinjene seljačke stranke koja je u koaliciji sa SNS-om, imao političke nesuglasice sa predsednicom Opštine Jelenom Trifunović iz iste stranke, što je i sam naveo u pisanoj ostavci na mesto predsednika Skupštine.

Ostavku podnosim (...) i zbog eskalacije sukoba koncepcijske prirode sa predsednicom Opštine - naveo je tada Davidović.

Upravo sa njom će novoimenovani direktor ponovo morati da najbliže sarađuje jer je Opština, na čijem je čelu Trifunovićeva, osnivač Javnog komunalno-stambenog preduzeća "Svrljig". Kako i dokle, videće se narednih meseci dok Davidoviću trajati mandat vršioca dužnosti direktora.

Inače, Igor Davidović je do sada 5 puta podnosio ostavke, najpre u Opštinskom odboru DSS-a, odakle je prešao u Ujedinjenu seljačku stranku, potom je ostavku podneo na mesto direktora "Komunalca", zatim na mesto pomoćnika predsednice Opštine, a poslednju ostavku podneo je nakon svega petomesečnog predsedavanja lokalnom Skupštinom. Danas je, nakon izbora za direktora, podneo i ostavku na mesto odbornika u lokalnoj Skupštini.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.