Izvor: JUGpress.com, 14.Jan.2020, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Nataša Bekvalac dobila rakiju

LESKOVAC

Konferenciju za medije povodom prijema Nataše Bekvalac u Svečanoj sali Grada Leskovca održao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. On je izrazio zadovoljstvo što Leskovac može da ugosti „jednu od naših najpopularnijih pevačica, koja se već godinama svojim talentom, energijom i brojnim hitovima nalazi u vrhu scene u našoj zemlji, ali i u regionu. Nadam se da će poneti lepe utiske iz našeg grada, a našim sugrađanima prirediti veče za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pamćenje.“

Cvetanović je poželeo i svim sugrađanima, koji obeležavaju novu godinu po Julijanskom kalendaru, zdravlja i sreće, te da im svaka godina bude još uspešnija, sa odličnim rezultatima.

„Vi znate da je 2019. bila impozantna po svim parametrima i svim pokazateljima koji ukazuju da smo odlično radili, ali sa željom da tekuća 2020. bude još bolja,“ rekao je Cvetanović, dal svojim saradnicima, novinarima ili Nataši Bekvalac, nije utvrđeno.

Nataša Bekvalac je zahvalila na lepom dočeku i izrazila zadovoljljstvo što ima priliku da po prvi put nastupi pred publikom u Leskovcu na ovaj način.

„Moj bend i ja se tome radujemo i jedva čekamo da naš koncert počne.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

GRADONAČELNIK LESKOVCA BACA NA DOČEK 35.000 EVRA: Nataša Bekvalac plaćena kao nabavka male vrednosti! ČITAJTE U KURIRU

Izvor: Kurir, 14.Jan.2020

Pregovaranje za uslugu: Grad Leskovac, na čijem je čelu Goran Cvetanović, za koncert Željka Vasića za doček Nove godine na centralnom trgu i Nataše Bekvalac za doček Pravoslavne, od po sat i po, kešira oko četiri miliona dinara

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.