Izvor: JUGpress.com, 22.Nov.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija za decu iz Medveđe

NIŠ-MEDVEĐA

 Učenički  parlament zajedno sa Vršnjačkim timom   pokrenuo je humanitarnu akciju za decu koja žive u izuzetno teškim uslovima na teritoriji opštine Medveđa. Akciji se odazvao veliki broj učenika OŠ”Bubanjski heroji” a akcija je protekla  u koordinaciji pedagoga škole  Dragane Stevanović i  psihologa Maje Rudić.

 “Deca su sakupila za svoje vršnjake pomoć u vidu odeće, obuće,higijenskih sredstava, školskog pribora,igračaka i slatkiša.Pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su uručili Eparhiji niškoj i tim povodom  je Episkop niški Arsenije priredio prijem za đake naše škole i direktorku Vericu Radenković”, kaće Dragana Stevanović, pedagog škole. “Vladika  Arsenije se zahvalio  deci na trudu, zalaganju i ljubavi koju su pokazali prema svojim vršnjacima kojima je pomoć neophodna a koji žive u uslovima koji su nezamislivi za 21.vek.Poručio im je da budu pre svega dobri ljudi i da se obrazuju jer znanje je moć”, dodaj Dragana Stevanović.

                      Učenici su bili dirnuti i izrazili su želju da nastave da organizuju još neke akcije koje bi na neki način bar malo usrećile njihove  drugare iz Medveđe.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.