Heroinski ulošci u patikama

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Nov.2017, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroinski ulošci u patikama

Carinici su 14. novembra 2017. godine, na kontrolnom punktu Depce, u saradnji sa policijom, zaplenili nešto više od 400 grama praškaste materije, koja je prilikom priručne analize odreagovala na heroin.

Ovaj nesvakidašnji slučaj otkriven je kada se oko 19 časova na tom punktu, iz pravca APKiM, kao pešak pojavio 34-godišnji državljanin Makedonije, albanske nacionalnosti.

Na pitanje carinika, da li ima nešto da prijavi, odgovorio je da nema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<
Prilikom ličnog pretresa, ispod uložaka u njegovim patikama, pronađene su dve pvc kese, sa ukupno 423 grama heroina.

Kada je otkriven, mladić se branio rekavši da nije znao da se u patikama nalazi droga, i da su ga pre nekoliko nedelja kontaktirali potpuno nepoznati ljudi, koji su mu rekli da određenog dana sporne patike pokupi iz kontejnera i da ih kako zna i ume odnese u Zagreb.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.