Izvor: juGmedia, 16.Apr.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog pokušaja ubistva

NIŠ – Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju uhapšen je B. J. (42) iz Niša. Sumnja da se je B. J., oko ponoći, u hodniku zgrade, u Bulevaru Nemanjića u Nišu, nakon kraće rasprave, iz vatrenog oružja ispalio dva hica, od kojih je jedan hitac ranio oštećenog u predelu leđa, nanevši mu teške telesne povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu. (Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Pucnjava u Nišu, ranjen muškarac

Izvor: Večernje novosti, 16.Apr.2015

NIŠ - Jedna osoba je ranjena u hodniku zgrade na Bulevaru Nemanjića kada su ispaljena dva hica od kojih ga je jedan pogodio u leđa, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.Kako se sumnja, iz vatrenog oružja je, posle kreće rasprave, pucao B.J.(43) iz Niša koga je policija uhapsila, navodi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.