Hapšenje zbog nasilja u porodici

Izvor: juGmedia, 18.Apr.2013, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog nasilja u porodici

VRANJE – Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv S.D. (30) iz Vranja, zbog  sumnje da je izvršio dva krivična dela  nasilje u porodici.U policijskom saopštenu se navodi da je  S.D. 16. aprila ove godine, vršio nasilje nad suprugom i maloletnim detetom.

Tužilaštvo je podnelo zahtev za sprovođenje istrage i osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Maltretirao dete i suprugu

Izvor: OkRadio.rs, 19.Apr.2013, 11:39

Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv S.D. (1983) iz Vranja, zbog osnovane sumnje da je izvršio dva krivična dela nasilje u porodici. Policija u prijavi iznosi sumnju da  je  S.D. 16. aprila ove godine vršio nasilje nad suprugom i maloletnim detetom. Tužilaštvo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.