Grad Niš prodaje svoje stanove, garaže i dve zgrade

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2023, 09:00

Grad Niš prodaje svoje stanove, garaže i dve zgrade

Osam gradskih stanova stanova, sedam garaža i dve zgrade biće prodati na javnoj licicitaciju koju Grad Niš organizuje 19. maja u sali Skupštine Grada. To nije oglašeno na sajtu Grada, već u dnevnim novinama, a početne cene nekretnina se kreću se od 2.222 do 163.219 evra u zavisnosti od površine i lokacije. Rok za podnošenje prijava je 15. maj.

Oglas da će Grad na licitaciji prodavati nekretnine i to po povoljnijim cenama nego na tržištu, u javnosti prolazi skoro neopažen >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jer ga čelnici Grada nisu postavili na svoj zvanični sajt, već samo u dnevnim novinama.

Stanovi koje je gradska vlast odučila da proda nalaze se u opštinama Medijana i Pantelej. Najnižu početnu cenu ima garsonjera od 26 kvadrata u Sremskoj ulici - 22.210 evra, dok je najviše procenjen stan od 67 kvadrata u Kozaračkoj ulici - 86.430 evra.

Zainteresovani će za porodičnu stambenu zgradu površine 164 kvadrata u Ulici kralja Stefana Prvovenčanog moći da se nadmeću po početnoj ceni od 163.219 evra, dok je zgrada za koju nije poznata namena, površine 58 kvadrata, u Gabrovcu procenjena na početnih 7.178 evra.

Sve garaže nalaze se u Ulici Stevana Sremca i početne cene se kreću od 2.222 do 2.626 evra.

Međutim, kako je navedeno u oglasu, za neke nekretnine novi kupci moraće da plate dugovanja koja su ostala, a koja idu i do preko 200.000 dinara.

Svaka od nekretnina koje su oglašene ima obavezan depozit koji je potrebno uplatiti, a prijave za učešće na javnom nadmetanju dostavljaju se Gradskoj upravi za imovinu i održivi razvoj do 15. maja.

Otvaranje ponuda 19. maja počinje od 10 sati.

Spisak svih nekretnina možete videti u dokumentu ispod teksta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.