Gornja Toponica, Vrtište, Trupale, Popovac i Knez Selo bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2020, 10:57

Gornja Toponica, Vrtište, Trupale, Popovac i Knez Selo bez vode

Zbog radova na popravci vodovodne mreže, meštani u selima Gornja Toponica, Vrtište i Trupale biće bez vode do 15 sati. U Donjoj Vrežini takođe neće biti vode, dodaju u Vodovodu, kao i Popovcu i Knez Selu.

Voda je na ulici u Gornjoj Toponici, 100 metara od skretanja za selo Berčinac i potreban je iskop, navode u JKP Naissus, a zbog radova će isključiti vodu korisnicima u ovoj ulici do 15 sati, kao i u selima Vrtište i Trupale.

Slične radove obavljaju i u Gornjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Vrežini i u Popovcu.

Voda je na ulici i potreban je iskop u Gornjoj Vrežini, kod kamenoresca. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnadbevanja do 15 sati u naselju Gornja Vrežina. U selu Popovac je potreban iskop na dva mesta u ulici Mileta Đuranovića, kod brojeva 57 i 87. Zbog intervencija na priključnim vezama moguć je prekid vodosnadbevanja u selu do 15 sati - kažu iz Vodovoda.

I u Beogradskoj ulici u Vrtištu je potreban iskop, kao i iznad bolnice u Knez Selu, pa je i tamo moguć prekid vodosnadbevanja ukoliko zbog uvećanog obima posla stignu i tu da završe radove.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.