Fudbalerke Mašinca započele pripreme

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalerke Mašinca započele pripreme

Treningom na stadionu na Delijskom visu ekipa Perice Krstića krenula je sa pripremnim periodom za prolećni deo sezone. Pripreme će trajati 45 dana, a strateg Mašinca računa na 27 igračica.

Ostalo je još mesec i po dana do nastavka prvenstva, a drugoplasirana ekipa na tabeli kreće sa radom, i to punom parom. U niškom klubu ističu da u svojim redovima imaju sve što je potrebno za berićetno proleće.

Nivo igre u toku jeseni podignut je na viši nivo, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ambicije za prolećni deo su još veće. Imamo mnogo igračica koje su spremne za potpuno afirmaciju, a tu su i one starije, koje će ekipi doprineti svojim iskustvom. Iako je Spartak favorit za titulu, ova ekipa je kadra da se sa njima bori za titulu, dokle god ima šansi za to - sa dosta entuzijazma istakao je sportski direktor i trener ekipe Krstić.

Prvi deo priprema Nišlijke će odraditi na svom terenu, a potom će najverovatnije prvo put Bugarske, zatim na turnir u rumunsku Krajovu. O eventualnim pojačanjima šef stručnog štaba niškog sastava nije mnogo pričao.

U tim se vratila Mima Stanković iz Slovačke, koja ima iskustva igranja u Ligi šampiona. Doveli smo iz ekipe Kolibri Isidoru Vučković, a na probi je iz Skoplja Simona Jankulovski. Pregovaramo sa još nekoliko igračica iz inostranstva, ali imena držimo u tajnosti, da ne bi sekirali protivnike - rekao je on.

Prvenstveni cilj najtrofejnijeg ženskog fudbalskog kolektiva na ovim prostorima je da “očvrsne i stane na noge”.

Potpuna stabilizacija kluba je prioritet. Obećanja iz Grada postoje, ovih dana saznaćemo koja je tačna suma i u planu je da sledeće sezone svim snagama napadnemo titulu i smaknemo Spartak sa trona - završio je Perica Krstić.

Prvu takmičarsku utakmicu Mašinac će odigrati 15. ili 16. marta u Kupu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.