Finale kupa FSRIS u Surdulici : MORAVAC ORION – TRAJAL

Izvor: JUGpress.com, 13.Avg.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale kupa FSRIS u Surdulici : MORAVAC ORION – TRAJAL

SURDULICA

Posle odlične organizacije finalne utakmice kupa Srbije između Partizana i Mladosti iz Lučana, rukovodstvo surduličkog superligaša prihvatilo je da organizuje i finale kupa Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije.

U sredu sa početkom u 20 časova, na Gradskom stadionu u Surdulici u finalu kupa Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije sastaju se srpskoligaš Moravac Orion iz Mrštana i debitant >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Prvoj ligi Srbije ekipa Trajala iz Kruševca.

Određena je i sudijska ekipa koja će deliti pravdu na finalnoj utakmici. Glavni sudija je Aleksandar Živković a pomagaće mu Milan Minić i Oliver Petrović, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Ana Minić. Delegat je Nebojša Arsić iz Surdulice.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Još jedno FINALE u Surdulici

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2018, 12:42

Vranje – Gradski stadion u Surdulici će u sredu biti poprište finalnog meča Kupa Fudbalskog Saveza Regiona Istočne Srbije. Nakon što se pokazala kao dobar domaćin ovogodišnjeg finala Kupa Srbije, Surdulica će biti i domaćin finalne utakmice Kupa Fudbalskog Saveza Regiona Istočne Srbije 2018.   Ove...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.