Dodatnih 75 miliona za odlaganje otpada

Izvor: juGmedia, 06.Jun.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodatnih 75 miliona za odlaganje otpada

Iz džepa građana ove godine će biti izdvojeno dodatnih 75 miliona dinara za finansiranje deponovanja, odnosno bezbednog odlaganja komunalnog čvrstog otpada na deponiju u Željkovcu, odlučili su danas gradski većnici.

Ovu uslugu obavlja kompanija Por – Werner & Weber, a predviđena je ugovorom iz 2006. godine koji je grad potpisao sa ovom kompanijom.

Predviđeno je da se finansijska sredstva za ovu namenu obezbeđuju iz namenskog prihodaposebne naknade za zaštitu životne sredine.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

A za deponovanje smeća PWW 75 miliona

Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2017

LESKOVAC..Gradsko veće je danas  odlučilo da iz sredstava Fonda za zaštitu životne sredine odobri 75 miliona dinara za finasiranje usluga deponovanja odnosno bezbednog odlaganja smeća...Predlog  je obrazložio šef odeljenja za zaštitu životne sredine Sladjan Djikić a gradonačelnik Leskovca...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.