Izvor: BujanovackiGlas.info, 29.Sep.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor kosovske policije uhapšen kod Bujanovca

Bujanovac, 29. O. 2016.-Direktora kosovske policije za region Kosovske Mitrovice Nehata Tačija uhapsila je srpska policija, potvrđeno RTS-u.
Nehat Tači je uhapšen jutros na punktu Bela zemlja, na putu od Gnjilana prema Bujanovcu, javlja dopisnik RTS-a.
Tanjug je prethodno preneo pisanje kosovskih medija Gazeta ekspres i Njuznau, da je Tači putovao za Niš da bi prisustvovao sudskom procesu.
Kosovska policija je potvrdila Tačijevo hapšenje bez iznošenja detalja.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija Kosova potvrdila hapšenje Nehata Tačija

Izvor: Beta, 29.Sep.2016

Srpska policija uhapsila je direktora Regionalne policije Mitrovice Nehata Tačija a razlog hapšenja, u ovom trenutku, nije poznat, potvrdjeno je danas agenciji Beta u Policija Kosova.Portparol Policije Kosova Daut Hodža rekao je da je Tači uhapšen kasno sinoć, nešto posle ponoći, na prelazu Bela...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.