Dinamo očekuje pobedu protiv Teleoptika iz Beograda

Izvor: juGmedia, 09.Mar.2018, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo očekuje pobedu protiv Teleoptika iz Beograda

Predsednik i trener FK Dinamo Vranje Dragan Antić i fudbaleri Dušan Stevanović i Mlađan Stevanović izrazili su danas uverenje u uspeh pred meč na svom terenu sa ekipom beogradskog Teleoptika, na početku drugog dela prvenstva 16. kola Prve lige Srbije.

Biće teška utakmica, oslabljeni smo i igramo bez pet igrača. Ali ko god da nam je protivnik u subotu, moramo da pobedimo. Mi smo favoriti i na papiru i na terenu. Sa domaćeg terena niko nije uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << odnese bodove. Tokom celog prvenstva igrali smo sa dva štopera, sada imam četiri i to je nešto pozitivno. Pri tom smo sjajno odradili pripreme u Antaliji“, rekao je Antić na konferenciji za novinare.

Klub je, kako kaže, imao malih finansijskih problema koji se sada rešavaju jer grad prepoznaje da je ovo najveći uspeh Dinama.

Ako uspemo da uđemo u ligu, kao što bi trebalo, jer smatram da smo najbolja ekipa u Prvoj ligi, Vranje može da postane domaćin elite srpskog fudbala, pa da dočekujemo i Crvenu Zvezdu, Partizan Vojvodinu, Radnički iz Niša...“, ističe Antić.

Fudbaler Mlađan Stevanović kaže da je predstojeća utakmica sa Teleoptikom možda jedna od najtežih ove sezone.

Ali, ako igramo kao u Turskoj, mislim da neće biti problema. Ko igra u Dinamu, mora da pruži svoj maksimum i moramo da pobedimo“, kaže Stevanović.

Fudbaler Dušan Stevanović kaže da su se uklopili dobro sa novim igračima i očekuje u subotu pobedu svog tima.

Utakmica između Dinama i Teleoptika igra se u Vranju, na Jumkovom stadionu u subotu 10. marta u 14 časova.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.