Devojčica u Blacu poginula, vozač pobegao

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica u Blacu poginula, vozač pobegao

Jedna 12-godišnja devojčica je sinoć oko 21 sat poginula prelazeći na pešačkom Ulicu kralja Petra u Blacu, kada je na nju pod dejstvom alkohola "golfom" naleteo 24-godišnji vozač, koji je potom pobegao sa mesta nesreće.

Kako kažu u prokupačkoj policiji, devojčica je prevezena u niški Klinički centar, gde je ubrzo preminula od zadobijenih povreda.

Vozač N. B. iz Blaca se tereti da je počinio krivična dela protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, kako kažu u policiji, u zakonskom roku biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Kuršumliji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.