Deo Duvaništa bez grejanja zbog kvara

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Duvaništa bez grejanja zbog kvara

Iako su jutros svi toplotni izvori startovali na vreme, kako su saopštili iz Gradske toplane, zbog hitne popravke kvara na magistralnom delu toplovoda, grejanje je prekinuto u nekoliko ulica u Duvaništu.

Radijatori su zato hladni na Vizantijskom bulevaru, i u ulicama Radoja Dakića, Patrisa Lumumbe, Dragoljuba Ilića i Dimitrija Dragovića.

Stručne ekipe JKP Gradska toplana su na terenu i rade na sanaciji kvara, uz maksimalne napore da korisnici u najkraćem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mogućem vremenskom roku dobiju kvalitetnu isporuku toplotne energije - saopštili su iz Toplane.

Iz preduzeća koje snabdeva korisnike toplotnom energijom najavljuju da bi grejanje na ovim adresama trebalo da se uspostavi do kraja dana.

Ponovna isporuka toplotne energije na pomenutim adresama očekuje se u toku dana. Zahvaljujemo se svim korisnicima koji će biti bez isporuke toplotne energije u toku dana, na strpljenju i razumevanju - dodaju iz Toplane.

Inače, sve probleme sa grejanjem građani mogu da prijave na telefone 018/4239-188 i 0800/200-018, kao u Korisničkom servisu u ulici Blagoja Parovića svakog radnog dana od 07 do 19 sati, kao i subotom od 8 do 13 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Ulica kod Čaira bez grejanja zbog kvara

Izvor: JužneVesti.com, 04.Dec.2018, 11:46

Zbog hitne popravke kvara na toplovodu, jutros je bilo isključeno grejanje u Ulici Devete brigade. Iz Toplane su saopštili da su ekipe na terenu i da se normalizacija isporuke energije i korisnicima u ulicama u okolini Bulevara Nemanjića očekuje u toku dana...Osim građana u Devete brigade, u ostalim...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.