Obdukcija učenika u Vršcu

Izvor: B92, 26.Sep.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obdukcija učenika u Vršcu

Vrršac -- Dežurni istražni sudija Višeg suda u Pančevu Stanka Simović rekla je da je naložila obdukciju mladića (16) koji je pronađen mrtav u Domu učenika u Vršcu.

Simonovićeva je kazala da će obdukcija najverovatnije biti obavljena sutra u Opštoj bolnici u Pančevu

"Zavisno od obdukcionog nalaza uslediće naredni koraci", rekla je ona, ne isključivši mogućnost da će biti traženi i neki dodatni toksikološki i drugi nalazi.

Šenaestogodišnji L.V. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pronađen je juče posle podne mrtav u kupatilu Doma učenika u Vršcu.

Rodom je iz Kovina, a u Vršcu je učio srednju učiteljsku školu. Pošto na njegovom telu i u kupatilu nisu pronađeni tragovi nasilja, naložena je obdukcija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šesnaestogodišnjak pronađen mrtav u učeničkom domu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2011

VRŠAC -..Dežurni istražni sudija Višeg suda u Pančevu Stanka Simović rekla je danas Tanjugu da je naložila obdukciju mladića (16) koji je pronađen mrtav u Domu učenika u Vršcu...Simonovićeva je kazala da će obdukcija najverovatnije biti obavljena sutra u Opštoj bolnici u Pančevu..."Zavisno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Učenik pronađen mrtav u đačkom domu

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2011

Dežurni istražni sudija Višeg suda u Pančevu Stanka Simović rekla je da je naložila obdukciju 16-godišnjaka koji je pronađen mrtav u Domu učenika u Vršcu.

Nastavak na Radio 021...

Misteriozna smrt učenika u Vršcu

Izvor: Press, 26.Sep.2011

Tragedija - Mladić iz Kovina preminuo preksinoć u kupatilu sobe u Domu učenika. Istražni sudija naložio obdukciju, posle koje će biti jasan uzrok smrti

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.