Izvor: JUGpress.com, 20.Feb.2020, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debata studenata o zagadjenju vazduha

     NIŠ

                            Pri Filozofskom fakultetu u Nišu počinje sa radom Studentski debatni klub, prvi u Nišu, koji je otvoren za studente svih fakulteta. Početak rada kluba obeležiće Prezentaciona debata na temu „Uvesti strožije mere protiv zagađenja vazduha?“, koja će biti održana u sredu, 26. februara u 19 časova, na Filozofskom fakultetu.

                            Klub je pokrenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << troje studenata, iskusnih u debati, sa željom da i studenti u Nišu dobiju priliku da redovno usavršavaju svoje debatne veštine. Zahvaljujući jednom od osnivača, Novaku Čelebiću, studentu beogradskog Pravnog fakulteta, članove kluba će podučavati debatni treneri iz prestonice, koji su svoja iskustva stekli na brojnim nacionalnim i međunarodnim turnirima. Tako će i studenti niškog Univerziteta, u okviru debatnog kluba, dobiti šansu da i sami postanu treneri i takmičari u debatnim okršajima širom zemlje i regiona.

                              Studenti, ali i srednjoškolci, i svi zainteresovani građani, imaće prilike da se upoznaju sa radom ovog kluba na Prezentacionoj debati, događaju koji debatni klubovi organizuju pre početka svake nove godine rada. Osim što će videti kako se vode akademske debate, Nišlije će moći i da čuju kako studenti razmišljaju o rešavanju ovog, danas aktuelnog problema u našoj zemlji.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Strože mere protiv zagađenja vazduha, tema debate niškog Studentskog kluba

Izvor: JužneVesti.com, 21.Feb.2020, 12:43

Na Filozofskom fakultetu u Nišu, studenti će obeležiti rad kluba debatom ,,Uvesti strože mere protiv zagađenja vazduha”, koja će biti održana 26. februara u 19 sati. Debata je otvorena za sve studente, ali i zainteresovane građane.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.