Izvor: BujanovackiGlas.info, 14.Jun.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debata o obrazovanju na albanskom jeziku

Preševo, Bujanovac, 14. Jun 2016.- Odbor za ljudska prava organizovao je danas u Preševu okrugli sto na temu „Obrazovanje na albanskom jeziku“.
Na događaju su, pored predstavnika organizatora, učestvovali i predstavnici nadležnih institucija, predstavnici lokalnih samouprava Bujanovac i Preševo, predstavnici Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa i predstavnici Misije OEBS u Srbiji.
Ova javna debata je deo projekata „Jačanje stabilnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << na jugu Srbije, kroz integraciju albanske nacionalne manjine“, koji implementuje Odbor za Ljudska Prava, sa sedištem u Bujanovcu.
Projekat se finansira od strane Мinistarstva spoljnih poslova Švajcarske i Fondacije za Otvoreno Društvo – Beograd.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

U Preševu o obrazovanju na albanskom jeziku

Izvor: JUGpress.com, 15.Jun.2016, 07:40

PREŠEVO..Odbor za ljudska prava organizovao je juče u Preševu okrugli sto na temu „Obrazovanje na albanskom jeziku“...U razgovoru su učestvovali  predstavnici nadležnih institucija,  lokalnih samouprava Bujanovac i Preševo, predstavnici Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.