Darko Bulatović, novi direktor „Jugoistoka“!?

Izvor: juGmedia, 28.Jan.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Bulatović, novi direktor „Jugoistoka“!?

NIŠ - Nakon izjave direktora EPS-a Aleksandra Obradovića da će biti smenjeni pojedini direktori Elektrodistribucija zbog problematičnih decembarskih računa već se špekuliše da bi novi direktor Jugoistoka trebao biti kadar SNS Darko Bulatović.

Obradović je u ponedeljak rekao da je najviše problema sa računima bilo u Beogradu, gde je 50 odsto više reklamacija i na području Jugoistoka iz Niša, gde su slali >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << milionske račune.

 Predsednik opštine Crveni Krst Darko Bulatović demantovao je glasine da je kandidat za novog direktora „Jugoistoka“ umesto Igora Novakovića.

„Za sada je to nemoguće, čak ne mogu da buden ni narodni poslanik. Ja sam predsednik opštine Crveni Krst i ne mogu da obavljam dve funkcije“, rekao je Bulatović za „Jugmediu“.

Bulatović je završio Pravni fakultet i penzionisan je kao pripadnik Vojske Srbije.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Bulatović novi direktor “Jugoistoka”?

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jan.2014, 00:45

Posle najava da će biti smena u EPS-u špekuliše seda bi novi direktor Jugoistoka trebalo da bude kadar SNS-a, Darko Bulatović. Vršilac dužnosti generalnog direktora EPS-a Aleksandar Obradović, među najproblematičnijim ograncima naveo je Jugoistok iz Niša, gde su u decembru slali milionske...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.