Cvetković: “Igrači mislima već na Kupu Koraća”

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: “Igrači mislima već na Kupu Koraća”

Trener Konstantina Marko Cvetković nije bio zadovoljan pristupom utakmici protiv Mladosti iz Zemuna. Odbrana je bila isuviše mekana, a igrači već razmišljaju o Kupu Koraća i utakmici sa Mega Leksom, kaže Cvetković.

Drugi put ove sezone zemunska Mladost uzela je skalp niškim košarkašima, ovoga puta u Čairu. Dekoncentrisanost i nedovoljna agresivnost u odbrani uzorci su poraza, tvrdi Marko Cvetković.

Apsolutno zaslužena pobeda Mladosti. Odlično su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nas skautirali, ali i mi smo im našom igrom, pre svega u odbrani, dozvolili da uđu u željeni ritam. Napomenuo sam u najavi meča da je Mladost kvalitetna ekipa i u napadu i u odbrani, međutim naš odbrambeni pristup jednostavno nije bio na nivou da odgovori na dobro raspoloženje gostiju - kazao je on.

Cvetković je nekoliko puta naglasio da ne želi da priča o Kupu dok ne prođu utakmice u prvenstvu, upravo iz razloga da ne bi došlo do ovakvog epiloga.

Ova utakmica je dokaz zašto ne želim da pričam dok ne dođe vreme za to. Igrači su mislima već na utakmici protiv Mega Leksa, tako da se pomera fokus sa prvenstva. Ali, moraju biti svesni toga da sa ovakvim zalaganjem i nivoom agresivnosti u defanzivi apsolutno nemamo šta da tražimo na finalnom turniru Kupa - rekao je on.

U narednom kolu Konstantin gostuje Tamišu u Pančevu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.