Izvor: JUGpress.com, 18.Dec.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović čestitao Svetog Nikolu

LESKOVAC

Sveti Nikola je jedan od najvećih, najvoljenijih i najčešće slavljenih hrišćanskih svetitelja, čudotvorac, zaštitnik dece, moreplovaca, siročadi, siromašnih, putnika i trgovaca.

Svim sugrađanima koji večeras i sutra slave Svetog Nikolu čestitam krsnu slavu. Okupite za trpezom svoju porodicu i najdraže osobe i provedite praznike u miru, zdravlju i slozi. Slavili za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << mnogo godina u blagostanju i sreći,” navodi se u poruci koja je potpisana sa “gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Ko danas ne slavi Svetog Nikolu, na slavu ide

Izvor: RTS, 19.Dec.2019, 07:38

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici slave Svetog Nikolu, zaštitnika putnika, moreplovaca, dece. Sveti Nikola je najčešća krsna slava, a u narodu se za današnji dan kaže: Ko ne slavi, na slavu ide. . Srpska pravoslavna...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.