Čovek stradao u požaru

Izvor: juGmedia, 01.Apr.2013, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek stradao u požaru

BELA PALANKA -  S.S. (60) izgubio je život  u požaru koji je jutros izbio oko 7:15h u porodičnoj kući u Beloj Palanci saopštila je policija.U saopštenju  se navodi da je do požara najverovatnije došlo nepažnjom vlasnika koji je prvo zapalio sveću pored kreveta, a potom zaspao. Uzrok smrti je prema nepotvrđenim informacijama gušenje usled nedostatka kiseonika.

(Kraj) iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Sveća zapalila kuću, poginuo muškarac

Izvor: Mondo, 01.Apr.2013

Muškarac (60) iz Bele Palanke smrtno je stradao u požaru koji je jutros izbio u njegovoj porodičnoj kući...Policijska uprava u Pirotu saopštila je danas da je do požara najverovatnije došlo nepažnjom vlasnika koji je prvo zapalio sveću pored kreveta, a potom zaspao...Vlasnik se, najverovatnije,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.