Četiri nova chek-in šaltera na niškom aerodromu

Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri nova chek-in šaltera na niškom aerodromu

NIŠ

Putnici koji lete sa Niškog aerodroma ubuduće će imati mnogo jednostavnije i brže obavljanje procedure pre poletanja. Od danas radnici niškog aerodroma na četiri nova šaltera vrše istovremenu registraciju putnika i prtljaga za dva različita leta. Na ovaj način aerodromske službe biće operativnije i pružaće bolju uslugu putnicima koji lete iz Niša do neke od evropskih destinacija.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović obišao je sa saradnicima aerodrom Konstantin >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Veliki kako bi se lično uverio na koji način se sprovode aerodromske procedure na chek-in šalterima.

„ Aerodrom ispunjava sada sve one uslove koji su neophodni . Jako je značajno da se rad aerodroma Konstantin Veliki dalje unapređuje. Mi očekujemo u toku ove godine rekordan broj putnika, čak 300 000. Kao grad trudimo se da pomognemo dalje osavremenjivanje aerodroma u koji se nije ulagalo poslednjih 30 godina. Očekuje nas završetak radova na rekonstrukciji terminlne zgrade. To je vrednest negde oko 28 miliona investicija grada. Eto i sa te strane dajemo doprinos da sadržaj ovde i usluge koje su neophodne a i slika same zgrade i onoga što je u zgradi bude drugačije , lepše i funkcionalnije  nego što je to bilo do sada, na zadovoljstvo putnika i građana. Očekuje nas nabavka nove opreme, kao što je novi agregat za snabdevanje aviona električnom energijom, sa SMATSOM ćemo realizovati i projekat nabavke novog kontrolnog tornja na 4000 kvadratnih metara i novih svetala za noćno sletanje, jednom rečju, trudimo se da svi putnici koji lete iz Niša ili sleću na niški aerodrom budu zadovoljni i da se osećaju prijatno u Nišu“, rekao je Bulatović.

„Ja sam izuzetno zadovoljan kako sad izgledaju chek-in šalteri. Nadam se da ste svi zadovoljni kako je ovaj posao urađen a najbitnije je da ova  četiri chek-in šalteta omogućavaju da mi možemo da obradimo po dva aviona istovremeno. I bitno je da se putnik sada  ne zadržava na šalterima duže. Komfor putnika je daleko bolji i s obzirom da je kod nas putnik na prvom mestu , to je za nas najbitnije“, rekao je   Vladica Đurđanović, direktor Aerodroma „Konstantin Veliki“

Rekonstrukcija teče po planu. Radove je malo usporilo loše vreme. Sada su  nastavljeni ,pa se očekuje da sanacija krova zgrade u narednih 60  dana bude potpuno završena.

Inače, u radove na sređivanju šaltera grad je uložio devet miliona a JP Aerodrom „Konstantin Veliki“ dva miliona dinara.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.