Bradić ima preko 30 povreda na glavi i telu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bradić ima preko 30 povreda na glavi i telu

Obimna lekarska dokumentacija pokazuje da su brojne povrede narodnog poslanika Blagoja Bradića nastale udarcima rukom i nogom, priča potpredsednik Bradićeve stranke Zajedno za Srbiju Boško Ristić.

Ristić je pojasnio da Bradić ne može još da se obrati javnosti, jer je na kućnom lečenju "i od zadobijenih provreda, i od šoka".

Kao što se vidi na fotografijama, kaže Ristić, poslanik je udaran i po glavi, što potvrđuje istinitost da je Bradić pretučen. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Lekarski nalazi pokazuju da Bradić ima preko 30 povreda na glavi i telu. Potvrđeno je da je način nastanka povreda takav da upućuje na udarce rukom, šakom, cipelom, pesnicom. Nalaz potvrđuje i vreme i način nastanka povreda - rekao je Ristić.

Narodni poslanik Bradić pretučen je u subotu tokom proslave Pokreta socijalista, a nakon, kako je juče rekao Ristić, razgovora sa Aleksandrom Vulinom.

Blagoje Bradić je pretučen od strane nacional-socijalista i smatram da Vulin treba da kaže koja su to lica koja su tukla poslanika. Vulin ima razlog zašto ih prikriva, jer sumanjam da su to lica koja imaju kriminalni dosije i da ih Vulin zato skriva - kaže Ristić.

Pokret socijalista je “osudio nasilje u političkom životu” i pozvao medije da se uzdrže od spekulacija dok policija ne izađe sa zvaničnim saopštenjem.

Za Ristića su ovakvi stavovi Vulina i njegovog Pokreta licemerni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.