Blačanima se lik Bogorodice ukazao u stablu

Izvor: juGmedia, 03.Feb.2013, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blačanima se lik Bogorodice ukazao u stablu

BLACE – Na drvetu posečenom u blizini Đavolje varoši, dvojica Blačana Slobodan Petrović i Vidosav Đurković su prilikom njegovog cepanja primetili u unutrašnjosti stabla neobičan lik, nalik Bogorodici, piše Glas javnosti.Oni kažu da je lik Božjom rukom naslikan i da ih je podsetio na slučaj od pre par godina, kada se takođe u stablu drveta u obližnjem selu Vbovcu pojavio lik nalik svecu.

Kasnije je na tom mestu sagrađena i svetinja. Neverovatan prizor na drvetu, kažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << podseća na lik Bogorodice koja u ruci drži dete, a sličnog mišljenja su i ostali njihovi prijatelji koji su to isto imali prilike da vide.

Slobodan Petrović i Vidosav Đurković su noć  rekli su za Glas javnosti da su pre nego što su uočili neobičan lik u stablu drveta, imali čudne snove.

„Pre nego što smo uključili mašinu za cepanje drva prepričavali svoje neobične snove, koje smo prethodne noći sanjali. Kako još nismo vešti u radu na cepaču za drva, obojica smo jedan drugom predočili da budemo oprezni, jer smo pretpostavili da će nam se nešto neobično desiti, pričaju oni“

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.