Bivši demokrata novi SNS predsednik opštine

Izvor: JUGpress.com, 05.Sep.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši demokrata novi SNS predsednik opštine

NIŠ

Diplomirani ekonomista Nebojša Kocić novi je predsednik najveće niške opštine – gradske opštine Medijana odlučeno je danas na 8. sednici Skupštine opštine Medijana.

Nebojša Kocić je u redove SNS -a pre mesec dana došao iz Demokratske stranke.

Dosadašni predsednik Medijane, naprednjak  Milan Krstić  jutros je na početku sednice Skupštine opštine Medijana, na kojoj je trebalo da se raspravlja o njegovoj smeni zbog navodnog neracionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << trošenja novca iz budžeta,  podneo ostavku.

Za zamenika Nebojše Kocića , izabran je Zdenko Sedlar iz pokreta “Iskreno za Niš”.

Ostavku je podneo i Uroš Radulović (SNS), sekretar Skupštine.

U petočlanom opštinskom veću su većnici  : Božidar Ilić, Srđan Jovković, Tamara Milić, Bojan Cvetković i Igor Todorović.

Milan Krstić je na  početku sednice podneo ostavku zahvalivši se svima na sradnji. Rekao je da je  na čelo opštine došao kao kandidat SNS-a i da će i ubuduće slediti odluke stranke.

Novi predsednik je dobio podršku 20, protiv su bila dva odbornika, dok je pet odbornika pokreta Dosta je bilo pocepalo svoje glasačke listiće.

Nebojša Kocić , novi predsednik  Medijane izjavio je da će se truditi da sve ono što je započeto bude završeno,, a realizovaće se i nove ideje i novi projekti , sve u interesu građana Medijane .

Dosadašnji predsednik rekao je da nije bilo nenamenskog trošenja para iz budžeta opštine i da će novog predsednika sačekati 10 miliona dinara na računu.

Prethodnih dana bilo je mnogo kuloarskih priča I  spekulacija o smeni Milana Krstića. U Skupštinu opštine Medijana juče je stigao zvaničan zahtev za smenu aktuelnog predsednika Milana Krstića (SNS) koga će zameniti Nebojša Kocić (DS-SNS)).

Vladajuća većina u Medijani sada a broji 17 odbornika, dok ih je u opziciji 10.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.