Bioskopska premijera filma „Smrt čoveka na Balkanu“

Izvor: juGmedia, 10.Nov.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskopska premijera filma „Smrt čoveka na Balkanu“

NIŠ – Film „Smrt čoveka na Balkanu“, višestruko nagrađivanog reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića , premijerno će biti prikazan u bioskopu „Vilin Grad“ 14. novembra u 20 časova. Beogradska premijera zakazana je za 16. novembar u Sava centru tako da će Nišlije prve u Srbiji imati priliku da pogledaju ovo domaće ostvarenje.

Premijernoj projekciji u bioskopu „Vilin Grad“ prisustvovaće glumci Emir Hadžihafizbegović i Branislav Trifunović i reditelj i scenarista >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << filma MIroslav Momčilović, a nakon filma pokloniće se niškoj publici. 

„Smrt čoveka na Balkanu“ je crna je komedija o balkanskom mentalitetu. Povod za tragikomični razvoj događaja u filmu je samoubistvo usamljenog kompozitora pred web kamerom svog računara. Privučeni zvukom pucnja u stan dolaze njegove komšije, koje provode vreme u stanu, čekujući da stignu hitna pomoć i policija. Sve vreme ih snima web kamera, a da oni toga nisu ni svesni…

Karte su u pretprodaji po ceni od 290 dinara.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Coldplay live 2012“ u „Vilinom gradu“

Izvor: Studnel.com, 10.Nov.2012

Priča o jednoj od najboljih svetskih pop grupa Coldplay i njihovoj koncertnoj turneji, ovekovečena je filmom „Coldplay live 2012“, koji će biti prikazan u bioskopu „Vilin grad“ u Nišu 13. novembra. Film će tog dana biti premijerno prikazan i u bioskopima širom sveta.. Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Bandović:biti skromniji i predaniji

Izvor: B92, 11.Nov.2012, 14:46

Popularni glumac Ljubomir Bandović sa radošću iščekuje beogradsku premijeru filma "Smrt čoveka na Balkanu", mada je, kako je rekao u intervjuu Tanjugu, bio skeptičan kada je dobio poziv od reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića..."Bio sam skeptičan zbog njegovog koncepta - jedna pozicija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.