Bez vode Daničićeva i okolne ulice, postavljene cisterne

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jun.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode Daničićeva i okolne ulice, postavljene cisterne

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Daničićevoj ulici, bez vode su žitelji ove i okolnih ulica.

Kako kažu u JKP Naissus, angažovane su dve auto-cisterne sa pijaćom vodom koje su locirane u Ulici Ace Stojanovića bb (kod mesare“Biftek“) i u Mramorskoj ulici bb. Koliko dugo će biti bez vode meštani ovog dela grada, nisu precizirali u niškom Vodovodu.

Navode i da su i dalje cisterne postavljene u selima Berbatovo, Vukmanovo i Donje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Vlase.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Miloša Obilića u naselju Kitice bez vode će biti meštani ovog naselja do 15 sati.

Obavljaju se radovi na popravci priključnih veza u delu Mramora i Mramorskog brda. Usled intervencija biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovom delu naselja do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja - saopštili su iz JKP Naissus.

Radovi su i u Sterijinoj ulici, u Donjoj Vrežini, a zbog toga će žitelju ove ulice biti bez vode do 15 sati, nakon čega se, kažu u Vodovodu, predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.