Besplatno parkiranje tokom praznika

Izvor: juGmedia, 29.Apr.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno parkiranje tokom praznika

NIŠ – JKP „Parking servis“ – Niš obaveštava građane Niša i korisnike usluga da za vreme prvomajskih praznika, u petak 1. maja i subotu 2. maja neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na opštim parkiralištima.

Vozačima kojima je potrebna veća bezbednost vozila tokom praznika, na raspolaganju je posebno parkiralište na Sinđelićevom trgu, koje će regularno raditi od 0-24 časova tokom svih dana praznika, a naplata na ovom parkiralištu je po započetom satu.

U istom periodu neće raditi ni Korisnički servis u ulici Orlovića Pavla 24.

(kRAJ)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmenjeno radno vreme "Parking servisa" za 1. maj

Izvor: Blic, 29.Apr.2015

JKP "Parking servis" obaveštava korisnike svojih usluga da će, shodno propisu o radu u dane državnog praznika, raditi izmenjeno tokom Praznika rada...Parkiranje se neće naplaćivati na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada u petak i u subotu, 1. i 2. maja...U istom periodu biće zatvoreni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.