Belopalančani na Sajmu investicija

Izvor: juGmedia, 01.Nov.2013, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belopalančani na Sajmu investicija

BELA PALANKA – Na osmom Međunarodnom sajmu investicija „Investekspo“, koji je održan u Novom Sadu lokalna samouprava promovisale je svoje investicione mogućnosti.

Opštinu su na sajmu predstavili su članovi Projektnog tima, a sajam su obišli predsednik I njegov zamenik, Goran Miljković i Dragan Živković.

„Prvi put učestvujemo na Sajmu a Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja pomogla je opštinama da nastupe na sajmu, istakao je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << opštine.

Na sajmu investicija svoje mogućnosti za ulaganja predstavilo je oko 50 lokalnih samouprava iz Srbije, od kojih su 24 opštine iz nedovoljno razvijenih područja.

(kraj)paz/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.