Izvor: JUGpress.com, 18.Jun.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bandjur tužio Jovanovića, traži poligrafsko ispitivanje

 

NIŠ

 

Zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur , koje se ,,istakao, uvredljivim tvitobima na račun neustomišljenucs, podneo je privatnu tužbu pred Osnovnim sudom u Nišu protiv odbornika gradske Skupštine Branislava Jovanovića, saopštio je novinarima.

U saopštenju koje je dostavio novinarima on  ističe da sve što je prethodne nedelje Jovanović  javn izjavio, povezano sa njegovim učešćem u izvršoj vlasti, skup neistinitih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << konstrukcija sa ciljem da se njegova ličnost diskredituje u široj javnosti.

„Isključujem svaku mogućnost da su neistine izrečene u zabuni li zabludi, već sa jasnom namerom da povredi čast, ugled i nanese štetu“, istakao je Banđur.

Banđur dodaje da će obeštećenje predloženo u tužbenom zahtevu u celini uplatiti u humanitarne svrhe, jer kako kaže istina je jedini cilj ovog tužbenog zahteva.

Banđur je pozvao Jovanovića i da se po svim optužbama koje je izrekao na njegov račun, izvrši poligrafsko testiranje obojice, u nezavisnoj i referentnoj ustanovi koju može sam da predloži, uz obavezu da rezultati testiranja budu dostupni javnosti, navodi se u saopštenju koje je potpisao Miloš Banđur.

Na poslednoj sednici Skupštine grada Niša Branislav Jovanović, odbornik odborničke grupe ,, Niš-moj grad,, predložio je Skupštinu grada smenu zamenika gradonačelnika Niša Miloša Bandjura.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.