Bajaga i ‘’Instruktori’’ u Pirotu

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jul.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajaga i ‘’Instruktori’’ u Pirotu

U okviru manifestacije „Pirotsko kulturno-sportsko leto u petak, 1. avgusta sa početkom od 21 sat na Omladinskom stadionu održaće se koncert grupe „BAJAGA I INSTRUKTORI“.

Karte za koncert koji organizuje Dom kulture po ceni od 400 dinara mogu da se kupe na blagajni Doma kulture i Doma vojske u Pirotu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Koncert "Bajage i instruktora" u Pirotu

Izvor: Akter, 01.Avg.2014, 11:25

Pod okriljem ovogodišnjeg Pirotskog kulturnog leta danas će na Omladinskom stadionu u tom gradu biti održan koncert benda "Bajaga i instruktori"..Ovo je jedna od najznačajnijih muzičkih manifestacija, od ukupno pedesetak ostvarenja koja će pirotska publika videti do kraja ove sezone, saopštili...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.