Atletičarka iz Vranja druga u Kumanovu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Okt.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletičarka iz Vranja druga u Kumanovu

Na trci u Kumanovu koja je održana povom Dana ustanka u Makedoniji takmičarka Atletskog kluba Vranjski maratonci Aleksandra Kržalić osvojila je drugo mesto na trci dužine 10 km.

Još jednu medalju za atletičare iz Vranja donela je Aleksandra Kržalić, a ona je bila najuspešnija od svih predstavnika Vranjskih maratonaca.

Pored Aleksandre nastupilo je još sedam članova kluba na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << trci od 10 km. Ivan Stanković je na cilj stigao četvrti, a Saša Ćuković šesti, tako da su i oni zabeležili visoke plasmane. Pored njih nastupili su i Jadranko Nikolić, Dušan Nikolić , Ninoslav Kostić, Slaviša Jović i Dejan Katančević - kažu u vranjskom klubu.

Tokom vikenda atletičare iz Vranja očekuju dve trke i to u Solunu i Zagrebu.
Pogledaj vesti o: Kumanovo

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Aleksandra Kržalić druga u Kumanovu

Izvor: OkRadio.rs, 12.Okt.2018

Vranje - Vranjski maratonci su povodom praznika u Makedoniji Dana ustanka 11. oktobar učestvovali na trci u Kumanovu i popeli se na pobedničko postolje. Aleksandra Kržalić je u ženskoj konkurenciji osvojila drugo mesto na trci od 10 kilometara i tako postala još jedan član kluba koji se ove godine...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.