Asfaltiranje Učitelj Miline tokom vikenda

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje Učitelj Miline tokom vikenda

Učitelj Milina ulica, jedna od centralnih gradskih ulica, trebalo bi da potpuno nov izgled i bolju funkcionalnost dobije tokom vikenda.

Ova ulica je dobila i veći kolektor koji bi trebalo da prikuplja kišnicu i spreči plavljenje ulice tokom kišnih dana.

Urađena je i električna instalacija i postavljeni su novi stubovi za osvetljenje ove ulice. U toku su radovi na postavljanju ivičnjaka, a do kraja nedelje, tačnije u subotu, trebalo bi da se uradi finalno asfaltiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Učitelj Miline ulice - stoji na gradskom sajtu.

Do početka kupališne sezone naredne godine, kako je piše na sajtu, trebalo bi da bude gotov i mini akva-park u Čairu sa bazenom dubine 1,2 m, vodopadima, “lenjom rekom” i toboganom dugim 60 m.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.