Izvor: JUGpress.com, 20.Okt.2020, 09:28

Anja Stanković šampionka dubla i vicešampion singla

NIŠ

Međunarodni juniorski turnir Niš OPEN 2020. završen je na terenima Teniske akademije Živković. Radi se o turniru iz serije Tennis Europe za tenisere i teniserke do 16 godina. Anja Stanković, teniserka niške akademije, je u paru sa srpskom teniserkom Leontinom Stojanović pobedila u finalu dubla ukrajinsko-ruski par Firman -Masianskaja sa 2:0. U finalu singla Anji je izmakla titula, bolja je bila Anastasija Firman iz Ukrajine sa 2:0.

                               >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Turnir su obeležili uzbudljivi mečevi, odlična ocena za organizaciju, ali je i ovaj turnir morao da zbog epidemiološke situacije protekne bez publike. Na domaćim teniskim turnirima u proteklih nedelju dana teniseri i teniserke Teniske akademije Živković su postigli sledeće rezultate: na otvorenom prvenstvu Niša za tenisere i teniserke do 10 godina do trećeg mesta su stigli Danica Marjanović i Aleksandra Stojanović, odnosno Radovan Petrović i Luka Perić,  na otvorenom prvenstvu Niša za seniore i seniorke do vicešampionske titule su stigli Luka Stefanović, odnosno Jovana Nikolić, a treće mesto je zauzela Mia Ljubić.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Teniserka Anja Stanković do titule na NIŠ OPEN-u

Izvor: RadioCity.rs, 20.Okt.2020

Anja je u paru sa Leontinom Stojanović pobedila ukrajinsko-ruski par Friman/Masianskaja sa 2 prema 0, po setovima 7:5, 7:5. U finalu je Anji izmakla titula jer je izgubila od Frimanove rezultatom 2:0 (6/3, 6/4).. NIŠ OPEN 2020 je međunarodni turnir za tenisere i teniserke do 16 godina. Igrao se...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.