Izvor: JUGpress.com, 17.Maj.2021, 12:30

Agonija Vlasine se nastavlja

VLASOTINCE

Ovoprolećni rezultati Vlasine su svakako za brigu. Posle vrlo dobrih rezultata u jesenjoj sezoni i plasmana pri samom vrhu na tabeli srpskoligaškog ,,Istoka”, apetiti rukovodstva Vlasine su naglo porasli i mnogi su fudbalere Vlasine iz grada na reci Vlasini smatrali ozbiljnim kandidatom za prvo mesto. Međutim drugi deo prvenstva nije bio na nivou iz jesenje sezone. Slabe igre kako na svom terenu, tako i na gostovanjima nisu ni najmanje bili berićetni. Vlasina je svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rivalima prepuštala bodove na svom terenu a i kada je bila gost.

Najbolji pokazatelj agonije Vlasine u prolećnoj sezoni, zaključno sa 34.kolom, je da su ,,Rosuljci” u prolećnoj sezoni osvojili samo 15 bodova, dok je vodeći Timok 1919 iz Zaječara na svom kontu u proleće dopisao još 42 boda, dakle čak 27 bodova više od srpskoligaša iz Vlasotinca.

I u poslednjoj utakmici u prošle nedelje fudbaleri Vlasine u meču sa niškim Sinđelićem nisu mogli da osvoje više od jednog boda. U dosta monotonoj igri, i ne naročito lepoj za gledanje, ovaj susret starih sportskih prijatelja i rivala završen je najnepopularnijim rezultatom, u kome su mreže oba golmana svih 90 minuta mirovale.

Radan iz Lebana doživeo je poraz od 2:0 u Resavici od domaće ekipe Rembasa i tako još više pogoršao svoj plasman na tabeli. Trenutno se ekipa Radana nalazi na 11.mestu, i ukoliko se budu poštovale Propozicije takmičenja koje su donete pre početka prventva to znači da će Radan od naredne sezone biti u društvu zonaških ekipa, baš kao i Morvac Orion iz Mrštana, koji se već odavno pomirio sa tom sudbinom.

Rezultati 34.kola:

Vlasotince: Vlasina – OFK Sinđelić 0:0

Svilajnac: Radnički – Dunav 3:0

Paraćin: SFS Borac – Timok 1919 1:0

Popovac: Budućnost – Pčinja 2:1

Prokuplje: Topličanin – Trstenik PPT 3:2

Vladičin Han: SFK Morava – Kablovi 11:0

Niš: Car Konstantin – Jedinstvo 3:2

Mrštane: Morvac Orion – Mladost 2:7

Aleksandrovac: Župa – Timočanin 0:2

Resavica: Rembas – Radan 2:0

Ekipe srpskoligaškog ,,Istoka” u sredu igraju utakmice 35.vanrednog kola, a već u subotu i nedelju, igraju se utakmice 36.kola, a sastaju se:

Vlasotince: Vlasina – Dunav

Niš: Sinđelić – Timok 1919

Svilajnac: Radnički – Pčinja

Paraćin: SFS Borac – Trstenik PPT

Popovac: Budućnost – Kablovi

Prokuplje; Topličanin – Jedinstvo

Vladičin Han: Morava – Mladost

Niš: Car Konstantin – Timočanin

Mrštane: Moravac Orion – Radan

Aleksandrovac: Župa – Rembas

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.