Trivan: Privatizacija Novosti nije pitanje za političare

Izvor: Glas javnosti, Beta, 24.Jun.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: Privatizacija Novosti nije pitanje za političare

BEOGRAD - Portparolka Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan izjavila je danas da privatizacija Kompanije Novosti i uloga medijske grupacije VAC (WAZ) u tome nije pitanje za političku elitu nego za relevantne organizacije i institucije koje se bave legalnošću izvršene privatizacije.

"To nije pitanje za političare, već za institucije i tako se to radi u svakoj pravnoj državi", rekla je Trivan novinarima u Skupštini Srbije. Prema njenim rečima, DS ostaje privržena slobodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i tržišnoj ekonomiji i već deset godina se trudi da od Srbije stvori zemlju koja je dobra za ulaganje. "Naravno da i ti investitori treba da se ponašaju u skladu sa zakonima i u tom smislu jedino što povodom ovog slučaja možemo da kažemo jeste da to pitanje nije za političku elitu nego za relevantne organizacije i institucije koje treba da se bave legalnošću privatizacije koja je izvršena, strukturom vlasničkog kapitala i optužbama koje se iznose", rekla je Trivan.

Gospodja Jelena Trivan-Markovic je u pravu. To je posao za sudije i pravnike. Ali za prave pravnike

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.