Sloba i dalje U BOLOVIMA! Ruka mu NIJE DOBRO!

Izvor: Svet, 25.Jul.2020, 17:02

Sloba i dalje U BOLOVIMA! Ruka mu NIJE DOBRO!

Iako je od saobraćajke prošlo tri nedelje, Sloba Radanović i dalje trpi jake bolove u ruci, piše SVET.
NI JELENA SE NIJE POTPUNO OPORAVILA Sloba redovno ide na fizikalnu terapiju, radi vežbe koje mu je prepisao fizijatar i trudi se da u potpunosti osposobi ruku. Tačnije lakat koji je najviše stradao.
NOVI SVET! Novaka hoće da UNIŠTE VAKCINOM! I Karleuša se PROTIVI! Matina Tucaković: “Lečenje je PRESKUPO! Kolege NE POMAŽU! Glumica se RAZVODI, Ava otkrila sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << DETALJE SE*SA s njenim MUŽEM!”

Po rečima fizioterapeuta, na dobrom je putu da uskoro sasvim zaleči povredu, a do tada verenica Jelena je sve vreme uz njega iako je i sama rovita od zadobijenih povreda. Ona je tek pre neki dan skinula šancovu kragnu koju je nosila zbog bolova u vratu.
IVAN GAJIĆ / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET
The post Sloba i dalje U BOLOVIMA! Ruka mu NIJE DOBRO! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.