Silikoni presudili! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Nov.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silikoni presudili! (FOTO, VIDEO)

Jelena Karleuša neće sarađivati sa Sajsi MC... Iako je ova objavila to na svom Instagramu...

Pevačica Jelena Karleuša pre nekoliko meseci najavila je saradnju s popularnom reperkom Sajsi MC.

Njih dve su na društvenim mrežama čak objavljivale slike i snimke iz studija, ali onda je u jednačinu "uletela" Severina.

Sledeća stanica - Grand!

Sajsi MC je snimila pesmu sa srpskom snajkom "Silikoni", o čemu je Jelena Karleuša >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nadugačko i naširoko pisala na društvenim mrežama.

Najluđa Karleušina prozivka ikada!!!

"Gluplju pesmu nije čula", "šta očekivati od žene koja onako pu*i", samo su neki od tvitova poznate pevačice upućenih koleginicama.

Ipak, Sajsi MC je juče na Instagramu objavila sliku na kojoj se vide njih dve, naziv pesme "Lokal Beogradizam" zbog čega su mnogi pomislili da će ipak sarađivati:

Znate da vas Sajsi voli #lokalbeogradizam

A photo posted by sajsi mc (@sajsimcofficial) on Nov 14, 2016 at 4:02am PST

Jelena Karleuša je danas objasnila da neće objaviti singl sa Sajsi MC, tačnije, napisala je ovo:

"I ponoviću, nemam nikakvu kolaboraciju sa Sajsi. Što se mene tiče, posle onog užasa zvanog Silikoni, ona je svoju perspektivu posajsila"

I ponoviću, nemam nikakvu kolaboraciju sa Sajsi. Što se mene tiče, posle onog užasa zvanog "Silikoni" ona je svoju perspektivu posajsila.

— Jelena Karleusa (@karleusastar) November 15, 2016

Ovo je "sporna" pesma:



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.