Ognjen Vranješ se razvodi

Izvor: Tracara.com, 14.Mar.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Vranješ se razvodi

Dva meseca otkako je napravio skandal u kome se medijima pohvalio prepiskom sa Jelenom Karleušom, koju je ona demantovala, Ognjen Vranješ se razvodi. Bosanski fudbaler navodno je rešio da ostavi suprugu Danijelu, kojoj ionako nije bio veran, tvrdi dobro obavešten izvor i navodi da je zahtev za razvod braka podnet. Da im ne cvetaju ruže svedoči nova fudbaerova tetovaža kojom je nedavno prekrio onu koju je posvetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << supruzi, preneo je Blic. Ognjen je na levoj strani grudi imao je istetovirano ime svoje supruge Danijele, a tu teovažu prekrio je navijačkim grbom njegovog bivšeg kluba AEK-a. “Ognjen i Danijela su rešili da stave tačku na svoj brak, a Vranješ se već konsultovao sa advokatom i podneo zahtev”, tvrdi dobro obavešten izvor Blica. View this post on Instagram A post shared by ORIGINAL 21 (@original21__antinazi) on Mar 7, 2019 at 7:37am PST Vranješ se prvi put u domaćim medijima pojavio preko Katarine Grujić, sa kojom je navodno bio u vanbračnoj vezi prošle godine. U januaru ove godine, tvrdio je da je više od dve godine bio u vezi sa Jelenom Karleušom, kada su i objavljene eksplicitne fotografije, za koje ona tvrdi da su fotomontaža.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ognjen Vranješ podneo zahtev za razvod braka, a onda je i bukvalno precrtao ime svoje žene! (FOTO)

Izvor: Svet, 14.Mar.2019

Fudbaler Ognjen Vranješ i njegova supruga Danijela Vranješ odlučili su da stave tačku na svoj brak, a fudbaler je već podneo zahtev za razvod braka.. Da im ne cvetaju ruže svedoči nova fudbaerova tetovaža kojom je nedavno prekrio onu koju je posvetio supruzi.. Ognjen je na levoj strani grudi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.