Izvor: Blic, 07.Okt.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MOKRA RASPEVANA ŽABA" Karleuša objavila šok video iz kade!

Jelena Karleuša objavila je danas šokantan video snimak iz svog kupatila. Pevačica se snimila dok se kupa u kadi, i peva.

Ona je na taj način odgovorila na izazov Lepe Brene, ali sa malim zakašnjenjem. Naime, Karleuša je imala rok od 24 sata da objavi svoj video, ali je prošlo dva dana.

Supruga fudbalera Duška Tošića istakla je da je ona dobar čovek pa je zato rešila da odgovori na Brenin izazov, a potom je nominovala Anu Bekutu.

- Ja u epizodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Mokra raspevana žaba"!Prihvatila sam izazov "pevanje u kupatilu" koji je smislila Marija Šerifović, a mene nominovala Lepa Brena. E sada, ja nominujem ANU BEKUTU!

Pročitajte i:

Fanove je počastila otpevavši dve pesme - "Poželi sreću drugima" od Lepe Brene i "Kralj ponoći" od Ane Bekute.

Ovaj izazov započela je Marija Šerifović, a potom nastavila Brena, a kako su one zvučale pogledajte u videu:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Video iz kade: Jelena Karleuša u epizodi ‘Mokra, raspevana žaba’

Izvor: Tracara.com, 07.Okt.2016

Jelena odgovorila na Brenin izazov – iz kade (foto: Screenshot) Jelena Karleuša iznenadila je danas neobičnim kućnim videom, i to iz kade. Pevačica je sebe nazvala ‘mokrom raspevanom žabom’ i počastila fanove izvođenjem dve poznate numere svojih kolegenica. Reč je o izazovu koju je pokrenula...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.