Karleuša podržava Čedu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2010, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša podržava Čedu

Folk pevačica Jelena Karleuša prisustvovala je u utorak uveče tribini Liberalno demokratske partije pod nazivom "Branim život, neću da ćutim - Srbija se živi”.

Na njenu pojavu nije ostao ravnodušan ni lider LDP-a Čedomir Jovanović koji je posle tribine prišao Karleuši, rukovao se sa njom i kratko popričao.

Pevačica odevena u farmerke, sa crnim sakoom i čizmama iste boje, sedela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u prvom redu, zajedno sa svojim prijateljem, kreatorom Darkom Kostićem.

Da li je Karleuša na tribini LDP-a tražila inspiraciju za svoju novu kolumnu ili planira da uđe u politiku, saznaćemo uskoro!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.