Karleuša: Hvala, armijo!

Izvor: Poznati.info, 16.Jun.2013, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša: Hvala, armijo!

Jelena Karleuša koja je celog dana bila nedostupna za komentare oglasila na Tviteru povodom koncerta na Ušću. Rečima: “Hvala armijo!” zahvalila se fanovima koji su je gledali u subotu.

“Uskoro snimak iz vazduha. Govori milion reči. I sve multimedije. Hvala armijo! Hvala medijima na antikampanji. Press konferencija u utorak”, poručila je Karleuša na Tviteru.

Inače uvek raspoložena za saradnju, pevačica je danas bila nedostupna >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << za komentare.

Karleuša koja je u subotu razočarana lošom posetom i tehničkim problemima na svom koncertu pozvala fanove da dođu i slušaju je večeras, odustala je od te namere.

Izvor: Blic.rs
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Jelena Karleuša: Hvala armijo

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2013

Pevačica Jelena Karleuša se oglasila na društvenoj mreži Twitter-u povodom koncerta na Ušću. Ona se zahvalila svojoj „armiji“ obožavatelja, ali i medijima na „antikampanji. - Uskoro snimak iz vazduha. Govori milion reči. I sve multimedije. Hvala armijo! Hvala medijima na antikampanji. Press...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.