KARLEUŠA PORUČILA ORLOVIMA: JEBITE SE FUDBALERI!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2010, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA PORUČILA ORLOVIMA: JEBITE SE FUDBALERI!

Među ženama srpskih fudbalera Jelena Karleuša je definitivno najpoznatija. I najprovokativnija.

Za Kurir je pristala da otkrije svoje viđenje muške euforije zbog Svetskog prvenstva, zašto nije prava osoba da ženama daje savete kako da prevaziđu dosadu do finala, na koji način Duško reaguje kad ona komentariše utakmicu i šta bi poručila našim reprezentativcima u Africi.

- Ma nisam vam ja kompetentni savetodavac za žene... Bolje da ne slušaju moje savete! >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << A i muževi tih žena bi se naljutili na mene. To je kao da od đavola tražiš savet o heklanju.

Zbog čega bi žene trebalo, a zbog čega ne da gledaju prvenstvo?

- Da se razumemo, po meni je fudbal najdosadniji sport na svetu! Pa ja ne znam ni šta je ofsajd! Kad me je Duško nekoliko puta odveo na utakmicu, obavezno sam ga pred kraj pitala: „Koji su naši?“ Kakav crni fudbal, to je neviđeno smaranje. Na Duškove utakmice idem da bi ženama drugih fudbalera preselo, i to je to. I da hoću da vidim šta se dešava na terenu, ne mogu jer sam poluslepa. Kada me muž pita kako je igrao, kažem da je bio najbolji! Šta ima da gledam, on je za mene najbolji i tačka. E sad, da ne ispadne da sve najgrđe pričam o fudbalu, takođe me ne interesuju ni ostali sportovi. Kad izmisle sport zvani brzinski šoping, tad ću biti u reprezentaciji.

U većini slučajeva između žene i fudbala muškarci biraju fudbal. Kako žena treba da se dotera i kako da se ponaša da bi skrenula pažnju na sebe?

- Žene koje od mene traže savet kako i šta treba da rade da bi skrenule muškarcima pažnju sa lopte beznadežni su slučajevi. Inače, fudbala mi je preko glave! Kada bi Duško birao između fudbala i mene, naravno, izabrao bi fudbal. Šutnuo bi me, ne bi ni trepnuo! Fudbal je njegov život. Srećom, u njegovom životu JK i fudbal su se lepo uskladili!

Najbolji način da žena uteši muškarca kada tim za koji navija izgubi?

- Uf, ja imam surov način! Umirem od smeha! Uvek navijam za suprotni tim da bih nervirala Duška! Nekad mi se čini da je ozbiljan u nameri da me zadavi! Ej, pa to je igra! Ne kapiram čemu tolika drama?!

Koju bi pesmu otpevala našim reprezentativcima ukoliko pobede, a koju ukoliko izgube?

- Bora Čorba je napisao onu super pesmu „Jebite se, fudbaleri“! Meni je to toliko kul pesma da bih je pevala u oba slučaja! Hahahaha! Aaauuuuuu, ubiće me Duško! Ionako me mrze žene fudbalera, sad će i fudbaleri početi da me mrze. Ponavljam, baš me briga za fudbal. Mene interesuje samo jedan fudbaler, a to je moj muž.

Da li bi se naljutila na Duška ukoliko bi izabrao da gleda utakmice sa društvom umesto da vodite ljubav?

- Ne bih. Pa ne može čovek non-stop da vodi ljubav sa mnom! Mora malo da predahne.

Zorica Radulović

Seks pred tekmu ne valja

Da si selektor, da li bi zabranila igračima seks tokom prvenstva?

- Nemam pojma... Sa suprugama ili crnkinjama? Ubiće me Duško što uopšte odgovaram na ova pitanja! On meni ne da ni da gledam ni da komentarišem fudbal. Po njemu, žene fudbalera treba da ćute i ne pametuju mnogo, i tu je donekle u pravu. Šta žensko može da priča o fudbalu?! Kako kome stoji šorts? Mogu samo iz ličnog iskustva da kažem da pred važne utakmice Duško ne da da mu se približim! Ma, Duško ima sa mnom milion anegdota. Evo, na primer, svaki put kad je neka važna utakmica trener Duška pita da li sam u gradu. Duško uvek kaže da nisam! I onda je trener srećan. Ko zna šta sam ja tim trenerima skrivila. Naslućujem iz svega toga da seks nije baš preporučljiv ni na ovom prvenstvu. Svetsko prvenstvo, je l’ tako? Kad je to uopšte?!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša "Orlovima“: J... se fudbaleri!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2010

Među ženama srpskih fudbalera, folk pevačica Jelena Karleuša je definitivno najpoznatija, ali i najprovokativnija. Ukratko je ispričala svoje viđenje muške euforije zbog Svetskog prvenstva, kao i na koji način njen muž Duško Tošić reaguje kad ona komentariše utakmicu i šta bi poručila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.