Izvor: Scandal.rs, 25.Mar.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša UŠLA U RUPU U ZVEZDAMA GRANDA PA JE USLEDIO HAOS!

Na predlog Saše Popovića, Jelena Karleuša je ušla u rupu iz koje izlaze takmičari za Zvezde Granda a sve zbog toga da vidi da i njima nije lako! JK je odmah pristala, ušla je u rupu a kada je izašla oduvala je otpevavši pesmu Upravo ostavljena! The post Jelena Karleuša UŠLA U RUPU U ZVEZDAMA GRANDA PA JE USLEDIO HAOS! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Samo za dušmane! Karleuša na sceni Zvezda Granda POTPUNO UŽIVO otpevala pesmu i POKIDALA! Pogledajte! (VIDEO)

Izvor: Svet, 25.Mar.2018

Jelena Karleuša je u večerašnjoj emisiji ‘Zvezde Granda’ na nagovor Saše Popovića uživo na sceni otpevala svoj hit ‘Upravo ostavljena’.. Zbog energije i interpretacije JK je izazvala opštu histeriju u studiju.. Uostalom, pogledajte i uverite se sami:. . SvetPromo.The post Samo za dušmane!...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.