JK mi je rasturila brak!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2010, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK mi je rasturila brak!

Poznati tekstopisac Biljana Vujović promovisala je u utorak uveče u zemunskom hotelu i restoranu "Bali" svoju prvu knjigu "Bez dlake na jeziku", u kojoj tvrdi da joj je Jelena Karleuša rasturila brak.

Knjiga, koja će doživeti pravi medijski bum, Biljanina je životna ispovest u kojoj otkriva da je pevačica Jelena Karleuša glavni krivac za njen razvod sa biznismenom Nikolom Vujovićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Naime, radnja se dešava devedesetih godina prošlog veka, a akteri su tadašnji Karleušin dečko Zoran Davidović Ćanda, inače Nikolin najbolji drug, Karleuša, njena majka Divna, ali i Ceca Ražnatović i njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan.

Autorka je opisala kako se Karleuša posle Ćandinog ubistva zbližila sa njenim mužem i počela da upravlja njegovim životom, što je dovelo do kraha njihovog braka.

"Knjiga govori o periodu kada su Beogradom harala ubistva, a jedan deo je posvećen zvezdi Jeleni Karleuši i načinu na koji mi je uništila brak. Ukoliko Jelena dobro pročita ovu knjigu, videće da nema pravo da se ljuti jer sam napisala samo 10 odsto onoga što se dešavalo. Ne plašim se tužbe ukoliko se za nju opredeli, jer će uslediti kontratužba s moje strane. Napisala sam činjenice o svima koji su mi pretili i velika je hrabrost što sam sve aktere imenovala", kaže Biljana, i dodaje da će čitaocima ostaviti da prosude koji je cilj izdavanja ovog dela.

Jelena Karleuša nije želela da komentariše navode objavljene u knjizi. "Na tako nešto nemam komentar", bila je kratka JK.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.