Guza i batak za medalju!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guza i "batak" za medalju!

Posle dva porođaja, i kako sama kaže, dvogodišnje trudnoće, Jelena Karleuša izgleda ovako! Dovela je liniju do savršenstva, skinula se i pokazala svoje čari na sceni...

Kada Jelena Karleuša nastupa, pitanje je da li će bina izdržati od ogromne energije, ali i srca svih onih koji je gledaju. Njene duge noge, zgodni "batak" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i obla guza gotovo da nemaju mane, a seksi stajlingom posebno je oduševila sve one koji su je gledali u Vrnjačkoj Banji. Sada vam i mi putem ovih fotki prenosimo delić atmosfere i pogled na njeno seksi telo.

Svaka čast!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.