Duško Tošić se oglasio PO PRVI PUT: BIĆEMO JOŠ JAČI!

Izvor: Svet, 15.Jan.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Tošić se oglasio PO PRVI PUT: BIĆEMO JOŠ JAČI!

Nekoliko dana unazad na društvenim mrežama i u jednom delu medija pojavljuju se informacije i spekulacije o navodnoj aferi i tajnoj vezi Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa, a nakon istih društvene mreže preplavile su navodne gole i eksplicitne fotografije pevačice.
Ovim povodom za Telegraf se u kratkoj ekskluzivnoj izjavi oglasio Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić.
– Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da kažem, bićemo još jači, a go*na neka kenjaju – kratko je rekao Tošić.


Inače, nakon navodno Jeleninih eksplicitnih fotografija pevačica je kupila kartu i odmah se uputila na aerodrom, odakle je otputovala kod Duška u Kinu.
Podsetimo, Jelena se nakon spornih fotografija oglasila zvaničnim saopštenjem u kojem tvrdi da na većini fotografija nije ona.
– Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sledeće: na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja i reč je o fotomontaži koju svako malo veštiji sa kompjuterom može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. Apelujem na medije i ljude sa društvenih mreža da ne učestvuju u ovom. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati – istakla je pevačica.
Nakon toga, izdala je još jedno saopštenje u kom je žestoko govorila o Vranješu. Pročitajte više na linku ispod:
Karleuša ŽESTOKO O OGNJENU VRANJEŠU: PIČKI*E MALA, DŽABE SI MI SLAO SLIKE SVOG MIKRO KURČ*ĆA! TI SI SVOJE ZAVRŠIO!

 
SvetRajko Ristić
The post Duško Tošić se oglasio PO PRVI PUT: BIĆEMO JOŠ JAČI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SKRIVA SE Žena Ognjena Vranješa je porodična žena, a evo zašto ĆUTI O AFERI svog muža i Jelene Karleuše

Izvor: Blic, 15.Jan.2019

Skandal koji je izbio između pevačice Jelene Karleuše i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa, a tiče se njihove prepiske posle koje su u javnost isplivale njihove eksplicitne fotografije za koje pevačica tvrdi da su fotomontaža potresao je celu porodicu Vranješ. Ipak, Danijela, supruga fudbalera...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.