Boki 13 ispitao Acu, ispipkao Jecu

Izvor: Poznati.info, 15.Jan.2011, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boki 13 ispitao Acu, ispipkao Jecu


Dočekujući Novu godinu po Julijanskom kalendaru, pevač, a od skora i voditelj Boki 13 je iskoristio priliku da se pošteno 'ogrebe' i po ugledu na Anu Nikolić ispipka Jelenu Karleušu koja mu je pravila društvo u novogodišnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << noći.
Bojan Jovanovski opipao je zadnjicu Jelene Karleuše i uverio se zašto ona nosi epitet „najlepša guza estrade“. Njih dvoje slavili su dolazak srpske Nove godine u novosadskom klubu „Studio“, gde su se zabavljali u društvu prijatelja i njenog supruga Duška Tošića.
JK je na sebi imala kratak šorts, a kad se atmosfera zagrejala, Boki se stručno „ogrebao“. I na tome se završilo, pošto su ona i muž morali da idu kući pre ponoći. A tamo... Verovatno je Duško nastavio tamo gde je Makedonac stao.
Na drugoj strani Boki je u svojoj novoj emisiji ugostio Acu Lukasa koji je po prvi put govorio o ne baš svetlim životnim iskustvima, ali i zavisnošću sa kojom se izborio. Pogledajte šta je to Aca Lukas otkrio Bokiju 13, koji od skora na televiziji 'Pink' vodi emisiju 'Arena B-13&#8243;.


Izvor,Foto:Kurir
Slične, interesantne teme: Jelena Karleuša i Ana Nikolić se ljubile i pipkale Farma 3: Boki 13 mazio,pipkao i štipkao Marjana Top 5 najvećih gafova televizijskih voditelja
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Ana Nikolić

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boki 13 pipkao Karleušu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2011

Boki 13 opipao je zadnjicu Jelene Karleuše i uverio se zašto ona nosi epitet „najlepša guza estrade“...Ovo dvoje estradnih umetnika slavili su dolazak srpske Nove godine u novosadskom klubu "Studio“, gde su se zabavljali u društvu prijatelja i njenog supruga Duška Tošića...JK je na sebi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.